Fotona Smooth XS®

fotonasmooth_xs_21616245_portrait_of_an_artistic_woman_0001

 • Fotona Smooth XS®

  A Fotona Smooth® lézerrendszer a bizonyítottan eredményes érintés nélküli, non-invazív kezelési lehetőségeknek köszönhetően népszerű választás a nőgyógyászok körében. A kezelés módjának köszönhető a páciens nagyobb komfortérzete, a rövidebb lábadozási idő és a gyorsabb gyógyulás.

  Az igazi választás nőgyógyászok számára

  Az elmúlt több mint 15 évben a Fotona élvonalban van a nőgyógyászati kutatások tekintetében, a forradalmi, minimálisan invazív nőgyógyászati kezelések fejlesztésében, amely a leghatékonyabb, csodás Er:YAG és Nd:YAG lézer hullámhosszakon alapszik. Ennek a széleskörű kutatásnak és fejlesztésnek a kiemelkedő eredménye a Fotona Smooth® platform, az érintés nélküli, non-invazív nőgyógyászati lézerek, melyek egyededül állóan egyszerű használata, biztonságossága és hatásossága páratlan kezelési eredményeket biztosít.

  Tökéletes Er:YAG az új SMOOTH módban

  A Fotona Er:YAG lézertechnológiája ideális méhszáj és hüvelyléziók, valamint HPV léziók, pigmentációk és neopláziák kezelésére. Ráadásul az egyedi fertőtlenítő képessége miatt a fertőzött szövet gyorsabb gyógyulását eredményezi.

  A Fotona nagy teljesítményű Er:YAG lézere precíz ablációt végez a környező szövet felmelegítése nélkül. Az Er:YAG lézer energiája jól abszorbeálódik vízben, ami a legfontosabb kromofóra a bőr kezelésében, ezért tudja mikron pontossággal vaporizálni a bőrt, miközben nagyon alacsony a hővezetés.

  A Fotona szabadalmaztatott VSP(Variable Square Pulse) technológiájának köszönhetően az Er:YAG lézerrendszer precízen hangolható a meleg és a „hideg” abláció között, valamint non-ablatív termikus intervallumban. Ez teszi lehetővé a széleskörű non-ablatív kezelési lehetőségeket, beleértve a Fotona forradalmian új IncontiLase® és IntimaLase® kezeléseit, melyek a szabadalmaztatott SMOOTH mód beállításokon alapulnak.

  Egyszerű használatra tervezve

  Tökéletes eredmények elérése páratlan gyorsasággal és hatékonysággal: a Fotona Smooth XS® rendszernek intuitív, könnyen használható érintőképernyője van, melyen a személyre szabott memória beállítások gyorsabb és hatékonyabb kezelést biztosítanak. A professzionálisan tervezett nőgyógyászati kezelőfejek, a könnyen kiválasztható működési módok és számos egyéb előnyös tulajdonsága tovább fokozza a kezelések precizitását és minőségét az optimális klinikai hatásfok és a kezelés alatti egyedülálló kontrol elérése érdekében.

 • Klinikai eredmények

  Néhány előtte-utána fénykép, melyet praktizáló orvosok készítettek Fotona referenciaként

  IntimaLase

  Hüvelycsatorna szűkítés

  intimalase2

  Hüvelyszűkítés

  intimalase

  IncontiLase

  Stressz inkontinencia kezelés

  incontilase

 • Fotona Smooth XS™ Tulajdonságok

  • Egyedülálló ablációs és koagulációs kontroll 
  • Fotona SMOOTH Mode Technológia 
  • VSP (Variable Square Pulse= Változó négyzet impulzus) Technológia
  • Vezeték nélküli lábkapcsoló*
   * opcionális választás

   

  Szabadalmazott megoldás az alapvető biztonságosságért és pontosságért.

  A Fotona Smooth XS® egyszerű használata, az innovatív biztonsági tulajdonságai és a könnyen használható kezelési módok munkáját könnyűvé, biztonságossá és hatásosabbá teszik.

  A Fotona szabadalmazott VSP technológiája a négyzet alakú impulzusok precíz kontrollját teszi lehetővé, ezzel maximalizálva a biztonságosságot, illetve megszünteti a szükségtelen lézer energia abszorpciót a szövetben.  A hagyományos lézerek hosszabb impulzus teljesítmény csökkenéséhez képest a négyzet alakú lézer impulzus energiája kerüli a lassú növekedést, ezzel egyedülálló eredmény és páciens komfortot biztosít.

  Az EFC (Energy Feedback Control) technológia, a Fotona úttörő technológiája aktívan ellenőrzi és kontrollál minden egyes impulzus energiaszintet, ezzel biztosítva a kiáramló energiaszint mértékét a biztonságos és hatásos eredmény eléréséért.

  A Fotona Smooth XS® felsorolt és egyéb technológiái teszik lehetővé, hogy az Ön által kiválasztott paraméterek biztonságosan és precízen legyenek továbbítva minden kezelés alkalmával, ezáltal páratlan biztonságot és bizalmat nyújt Önnek a lézerrendszerrel szemben.

  Fejlett kezelőfej technológia

  A Fotona speciálisan tervezett, innovatív kezelőfej technológiája a lézersugár biztonságos, hatásos és precízen kontrollálható továbbítását optimalizálja a kezelendő területen. A Fotona Smooth XS® további kezelőfejeit tekintse meg a Kiegészítők menü alatt.

 • Fotona Smooth XS® Kiegészítői

  G-Set

  G-Set

  A G-Set a lézer spekulumból, illetve a 360° és 90°-os kezelőfejekből áll, mely a PS03 és R11 kezelőfejekkel is használható. A G-Set minimálisan invazív nőgyógyászati kezelésekre terveztek.

   

  PS03 for Gynecology

  PS03 for GynecologyA kollimált, mintázott PS03 Er:YAG kezelőfej állítható megvilágítási felület a 2-7 mm tartományban fix pixel mérettel a kiválasztott méretű megvilágítási felületen. A megvilágítási felület méretének változtatásával a pixelek száma változik. Minden egyes pixelméret fluxusa beállítható a fluxus értékének kiválasztásakor. A PS03 ezen kívül speciális nőgyógyászati kiegészítővel minimálisan invazív nőgyógyászati kezelésre fejlesztett.

  R04-Ti

  R04-TiAz R04-Ti kezelőfej egy könnyű és tartós Titanium tartalmú kezelőfej, melyet a lézersugár energiájának biztonságos és hatásos továbbítására terveztek. Ez az egyenes nyalábú esztétikai és bőrgyógyászati kezelőfej 5 távtartóval rendelkezik, melyek segítségével 3 mm, 5 mm, 7 mm, 10 mm és 12 mm-es megvilágítási felületeket állíthatunk be.

  R08-Ti

  R08-Ti

  A R08-Ti egyenes nyalábú, sebészi Er:YAG kezelőfej, melynek 0,45 mm a megvilágítási felülete, a fokális távolságot a távtartó határozza meg. A kezelőfej a csatlakoztatható levegő/víz fúvókával, illetve anélkül rendelhető meg.

   

  R09-2G

  R09-2G

  Multi-funkcionális, kollimált Er:YAG kezelőfej 4mm megvilágítási felülettel, levehető és sterilizálható csővel speciálisan nőgyógyászati alkalmazáshoz.

   

   

  R11 for Gynecology

  R11 for Gynecology

  Kollimált Er:YAG kezelőfej különböző megvilágítási felületmérettel 2-7 mm között, melyet speciális nőgyógyászati adapterrel használva minimálisan invazív nőgyógyászati beavatkozásokra terveztek.

   

  Wireless Footswitch

  Wireless FootswitchA vezeték nélküli lábkapcsolót a Fotona lézerrendszer 10 méteres sugarán belül használhatja, ezzel csökkentve a vezetékek mennyiségét a kezelőhelységben. A vezeték nélküli lábkapcsoló tökéletes kiegészítője lézerének, mely mozgásban nagyobb szabadságot biztosít a kezelések alatt.

 • Szakirodalom lista:

  Novel Minimally Invasive VSP Er:YAG Laser Treatments in GynecologyTeljes szöveg.
  Vizintin Z, Rivera M, Fistonić I, Saraçoglu F, Guimares P, Gaviria J, Garcia V, Lukac M, Perhavec T, Marini L.
  Journal of the Laser and Health Academy, Vol. 2012, No. 1, P. 46-58.

  Laser Vaginal Tightening (LVT) – evaluation of a novel noninvasive laser treatment for vaginal relaxation syndromeTeljes szöveg.
  Jorge E. Gaviria P, Jose A. Lanz L. Journal of the Laser and Health Academy, Vol. 2012, No. 1, P. 59-66.

  Minimally invasive laser procedure for early stages of stress urinary incontinence (SUI) - Teljes szöveg
  Fistonić I, Findri-Guštek Š, Fistonić N. Journal of the Laser and Health Academy, Vol. 2012, No. 1, P. 67-74.

  További források: látogassa meg a Laser and Health Academy* weboldalát további információért az orvosi lézerkezelésekkel kapcsolatban, melyeket a Fotona lézerrendszerrel lehet végrehajtani.