FotonaSmooth XS®

A Fotona Smooth XS® lézerrendszer a bizonyítottan eredményes érintés nélküli, non-invazív kezelési lehetőségeknek köszönhetően népszerű választás a nőgyógyászok körében. A kezelés módjának köszönhető a páciens nagyobb komfortérzete, a rövidebb lábadozási idő és a gyorsabb gyógyulás.

Az igazi választás nőgyógyászok számára

Az elmúlt több mint 15 évben a Fotona élvonalban van a nőgyógyászati kutatások tekintetében, a forradalmi, minimálisan invazív nőgyógyászati kezelések fejlesztésében, amely a leghatékonyabb, csodás Er:YAG és Nd:YAG lézer hullámhosszakon alapszik. Ennek a széleskörű kutatásnak és fejlesztésnek a kiemelkedő eredménye a Fotona Smooth® platform, az érintés nélküli, non-invazív nőgyógyászati lézerek, melyek egyededül állóan egyszerű használata, biztonságossága és hatásossága páratlan kezelési eredményeket biztosít.

Tökéletes Er:YAG az új SMOOTH módban

A Fotona Er:YAG lézertechnológiája ideális méhszáj és hüvelyléziók, valamint HPV léziók, pigmentációk és neopláziák kezelésére. Ráadásul az egyedi fertőtlenítő képessége miatt a fertőzött szövet gyorsabb gyógyulását eredményezi.

A Fotona nagy teljesítményű Er:YAG lézere precíz ablációt végez a környező szövet felmelegítése nélkül. Az Er:YAG lézer energiája jól abszorbeálódik vízben, ami a legfontosabb kromofóra a bőr kezelésében, ezért tudja mikron pontossággal vaporizálni a bőrt, miközben nagyon alacsony a hővezetés.

A Fotona szabadalmaztatott VSP(Variable Square Pulse) technológiájának köszönhetően az Er:YAG lézerrendszer precízen hangolható a meleg és a „hideg” abláció között, valamint non-ablatív termikus intervallumban. Ez teszi lehetővé a széleskörű non-ablatív kezelési lehetőségeket, beleértve a Fotona forradalmian új IntimaLase® és IncontiLase® kezeléseit, melyek a szabadalmaztatott SMOOTH mód beállításokon alapulnak.

Egyszerű használatra tervezve

Tökéletes eredmények elérése páratlan gyorsasággal és hatékonysággal: a FotonaSmooth XS® rendszernek intuitív, könnyen használható érintőképernyője van, melyen a személyre szabott memória beállítások gyorsabb és hatékonyabb kezelést biztosítanak. A professzionálisan tervezett nőgyógyászati kezelőfejek, a könnyen kiválasztható működési módok és számos egyéb előnyös tulajdonsága tovább fokozza a kezelések precizitását és minőségét az optimális klinikai hatásfok és a kezelés alatti egyedülálló kontrol elérése érdekében.

Bővebben