IntimaLase®

Az IntimaLase® egy egyedi, szabadalmaztatott, ezen kívül nem-sebészeti, minimálisan invazív, fototermikus hüvelyszűkítő Er:YAG lézerterápia. A klinikai tanulmányok alapján az IntimaLase® lézeres hüvelyszűkítés hatékony, könnyen elvégezhető és biztonságos eljárás.

Az IntimaLase® indikációja a hüvelyi relaxációs szindróma, melyet a hüvely optimális szerkezetének elvesztése eredményez. Ez az állapot általában szülést követően, illetve az évek előrehaladtával jelentkezik.

Hogyan működik az IntimaLase®?

A Fotona 2940 nm hullámhosszon működő Er:YAG non-ablatív lézersugara a szabadalmaztatott „SMOOTH” mód technológiával termikus hatással bír a hüvelycsatorna szövetére. Ezáltal stimulálja a kollagén újrarendeződést és az új kollagénszintézist a hüvelyi mukóza szövetben és a kollagén dús medencei fasciában.

A neokollagenézis és a kollagén újrarendeződés a hüvelyfal vastagságát növeli, ezáltal hüvelyszűkítést eredményez.

Az IntimaLase® egyedülálló előnye a páciensei számára

A non-ablatív, minimálisan invazív Er:YAG IntimaLase® kezelés biztonságosabb, gyorsabb és páciensbarát megoldás, mellyel elkerülhetők a hagyományos sebészeti eljárásokkal járó nemkívánatos komplikációk.

A klinikai tanulmányok szűkebb hüvelycsatornáról, nagyobb szexuális élményekről és a páciens szignifikáns életminőségbeli javulásáról számolnak be.

Általában két kezelés ajánlott. Nincs különös műtéti előkészület vagy műtétet követő utógondozás. A páciense azonnal folytathatja a mindennapi tevékenységét.

Kivételes klinikai eredmények

A legutóbbi tudományos eredmények egyértelműen kimutatták a hüvelyszűkítő hatást és a megnövekedett szexuális kielégíthetőséget.

  • a páciensek 95%-a értékelte a hüvelyszűkítés hatását határozottan vagy mérsékelten pozitívnak az IntimaLase® kezelést követően
  • a kezelést követően a hüvelycsatorna 17%-kal szűkebb
  • magas mértékű páciens elégedettség, azaz 97%

A klinikai eredmények alapján a gyors és egyszerűen elvégezhető IntimaLase® kezelés egy hatásos, non-invazív eljárás, mellyel elkerülhetők a nemkívánatos mellékhatások és kontraindikációk.