FotonaSmooth SP®

A FotonaSmooth rendszerek a nőgyógyászat csúcs lézerei a bizonyítottan eredményes érintés nélküli, non-invazív kezelési lehetőségeknek köszönhetően. A kezelés módjának köszönhető a páciens nagyobb komfortérzete, a rövidebb lábadozási idő és a gyorsabb gyógyulás.

Az igazi választás nőgyógyászok számára

Az elmúlt több mint 15 évben a Fotona élvonalban van a nőgyógyászati kutatások tekintetében, a forradalmi, minimálisan invazív nőgyógyászati kezelések fejlesztésében, amely a leghatékonyabb, csodás Er:YAG és Nd:YAG lézer hullámhosszakon alapszik. Ennek a széleskörű kutatásnak és fejlesztésnek a kiemelkedő eredménye a Fotona Smooth® platform, az érintés nélküli, non-invazív nőgyógyászati lézerek, melyek egyededül állóan egyszerű használata, biztonságossága és hatásossága páratlan kezelési eredményeket biztosít.

A két kiváló hullámhossz kombinációjával egy berendezésben, Fotona Smooth SP® rendkívül sokoldalú platformként működik, mely teljesen új megközelítéssel kiemelkedően széleskörű kezelési lehetőségeket nyújt a hatékony gyógyászati jellegű nőgyógyászati problémák megoldásában. A lézer berendezéseknek intuitív, könnyen használható érintőképernyője van, melyen a személyre szabott memória beállítások gyorsabb és hatékonyabb kezelést biztosítanak.

Tökéletes Er:YAG az új SMOOTH módban

A Fotona Er:YAG lézertechnológiája ideális méhszáj és hüvelyléziók, valamint HPV léziók, pigmentációk és neopláziák kezelésére. Ráadásul az egyedi fertőtlenítő képessége miatt a fertőzött szövet gyorsabb gyógyulását eredményezi.

A Fotona nagy teljesítményű Er:YAG lézere precíz ablációt végez a környező szövet felmelegítése nélkül. Az Er:YAG lézer energiája jól abszorbeálódik vízben, ami a legfontosabb kromofóra a bőr kezelésében, ezért tudja mikron pontossággal vaporizálni a bőrt, miközben nagyon alacsony a hővezetés.

A Fotona szabadalmaztatott VSP(Variable Square Pulse) technológiájának köszönhetően az Er:YAG lézerrendszer precízen hangolható a meleg és a „hideg” abláció között, valamint non-ablatív termikus intervallumban. Ez teszi lehetővé a széleskörű non-ablatív kezelési lehetőségeket, beleértve a Fotona forradalmian új IntimaLase®  és IncontiLase® kezeléseit, melyek a szabadalmaztatott SMOOTH mód beállításokon alapulnak.

Nd:YAG és QCW (kvázi folytonos) üzemmód a további alkalmazásokért

A Fotona nagy teljesítményű Nd:YAG lézere a mélyebb penetrációval anélkül, hogy sérülne a szövet felszíne tökéletesen kiegészíti az Er:YAG lézert. Az egyenletes abszorpciója a szövetben és alacsony abszorpciója melaninban teszi lehetővé a biztonságos használatát minden bőrtípus esetén.

A Fotona Smooth SP® Nd:YAG lézersugarának teljesítő képessége és tulajdonságai teszik lehetővé a speciálisabb nőgyógyászati alkalmazásokat, mint például a laparotomia, laparoszkópia és hysteroszkópia kezelések, valamint az esztétikai nőgyógyászati kezeléseket. Összehasonlítva a hagyományos technológiákkal a Fotona szabadalmaztatott VSP Nd:YAG impulzusa tulajdonképpen pillanatnyi hőmérsékletnövekedést idéz elő, mely csak a targetált részre korlátozódik.

Ráadásul a Fotona Smooth SP® lézerek kiegészíthetők erőteljes QCW (kvázi folytonos üzemmód) infravörös sebészeti lézerrel. A Fotona Smooth SP® a speciálisan tervezett kezelőfejekkel, a hullámhosszok tulajdonságainak és kezelési lehetőségeinek köszönhetően kifejezetten széleskörű sebészeti kezelésekre nyújt megoldást.

Bővebben